Levertijd & verzendkosten

Verzendmethode Nederland
Alle artikelen worden op maat voor jou gemaakt en geleverd. Verwachte standaard productie- c.q. leveringstijd ± 2-5 werkdagen*. Wij versturen je merchandise naar elke bestemming wereldwijd! Pakketten met eierballen echter alleen in Nederland i.v.m. houdbaarheid.

 

Woon je in het buitenland?
Mocht je wonen in het buitenland en ook een prachtig shirt willen? Dat kan, voltooi een bestelling en bereken uw verzendkosten voor uw eigen land. Neem evt. contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Pakketten met eierballen echter alleen in Nederland i.v.m. houdbaarheid. Buitenland: Verzending volgens PostNL tarief pakket buitenland (https://www.postnl.nl/versturen/pakket-versturen/tarieven)
Heeft u enige spoed?
Neem dan ook contact op, dan kunnen we samen bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.


Prijzen en verzendkosten, standaard levering

Afhalen: geen verzendkosten
Beneden € 40,-: het bedrag + € 3,95 Brievenbuspakket+ PostNL
Boven € 40,-: gratis verzending
Pakketpost (eierbal/mok/hoodie e.d.): het bedrag + € 7,87 Pakketpost PostNL
Inwisselen cadeaubon: per email digitaal verstuurd, geen verzendkosten
Buitenland: Verzending volgens PostNL tarief pakket buitenland (https://www.postnl.nl/versturen/pakket-versturen/tarieven)

* Voor bestellingen die per vandaag worden opgegeven en bij een reguliere postbezorging. Artikelen worden in Nederland geleverd als brievenbuspakket+ van PostNL, u hoeft dus niet thuis te blijven voor uw bestelling! Daarnaast is de zending door ons via track- en track te volgen. Wij kunnen de bezorging van de post helaas niet beïnvloeden, PostNL bezorgt post van dinsdag tot en met zaterdag (uitgezonderd feestdagen). Bestellingen voor de Waddeneilanden en/of het buitenland duren qua aflevering helaas wat langer i.v.m. mogelijke vertraging bij de postbezorging c.q. douaneformaliteiten.


Je hebt geen bevestiging van je order bij Aaierbal.nl in je e-mail postvak ontvangen?
Je ontvangt van ons een aantal e-mails als bevestiging van je order, bij de afronding en verzending of andere opmerkingen. Het kan gebeuren dat je ze niet ontvangen hebt, mogelijk is deze e-mail terechtgekomen in het SPAM-filter van jouw e-mailprogramma, of de map met ongewenste berichten (Hotmail / Live / Gmail). Wij raden je aan deze instellingen na te kijken en moi@aaierbal.nl toe te voegen aan de lijst met vertrouwde afzenders.

De bevestiging van je bestelling zou je direct na het plaatsen van een bestelling moeten ontvangen, maar het kan zijn dat er een vertraging is. Mocht je na 24 uur nog steeds geen mail ontvangen hebben, neem dan contact met ons op zodat wij de status van je bestelling kunnen checken.

 

Hoe je kunt helpen een bestelling op tijd te kunnen versturen
Verstrek ons de juiste en volledige adres- en betalingsgegevens. Vermeld ook jouw order ID bij het overmaken van de betaling.

 

Nog meer vragen?
Neem dan contact op.

 

De waardering van www.aaierbal.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 81 reviews.